Groenbeheer

Als tuineigenaar of groenbeheerder kunnen er tal van vragen spelen. Hoe moeten bepaalde planten of struiken worden gesnoeid? Waarom groeit deze plant slecht, ga ik mijn grasveld verticuteren of vervangen? Is het wel goed om jaarlijks kunstmest en bestrijdingsmiddelen te gebruiken, zijn er geen goede alternatieven?

Wij zijn er in gespecialiseerd om op locatie begeleiding te verzorgen, het opnemen van een bodem-analyse en het duurzaam biologisch bestrijden van plagen.

Ook kunnen wij (een deel van) uw groen opnemen in ons verzorgingssysteem, waarbij er tijdens van te voren bepaalde tijden, vakkundig werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het verzorgen van uw gazon, hagen of het jaarlijks verzorgen van uw planten border.

Voor meerdere zaken van advies en uitvoering die u met een competente en ideeënrijke partner wilt afwikkelen, kunnen wij u met onze betrokken kleinschalige benadering geheel van dienst zijn.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle marktpartij die voor de meest uiteenlopende projecten wordt benaderd.